Monday, 12 March 2012

den siste tiden gjennom htc

jeg har endelig fått ræva i gir og fått kjøpt meg matvarer som man faktisk trenger å bruke. mel f.eks. så jeg og luke har spist pannekaker to ganger i uka den siste tiden. med sukker, lønnesyrup og bacon. jeg vet hva dere tenker "æsj, lønnesyrup og bacon", but trust me, hon, det er nydelig. 

jeg fikk jo besøk forrige helg! iiiih. av tone og johanne. men vi tok ingen bilder... vi er litt noobs, beklager for det. men en fyllesjuk lørdag fikk vi ræva i gir og dro til sainsburysenteret for å se på litt japansk kunst og drømme om alt det fine de hadde i butikken sin. jeg og tone tok bilde i et morsomt speil. vi er så gøyale noen ganger, altså. 

noen ganger orker ikke jeg og luke å dra ut med resten av pakket. det blir for mye barn, for mye dårlig musikk, for dyre drinker og for mye prat om usaklige ting vi ikke har noen interesse for. så vi lager vår egen moro! her om dagen hadde vi arrested developement-drikkelek. alltid en slager. 

vi var oppe til sju om morningen og var vitne til at natt ble til morgen og det er slike øyeblikk, dere, som gjør livet ekstra fint. 

jeg tok meg en tur til byen for å handle litt essentials (les: dusjsåpe og dusjhette) og for å møte bella for en early dinner og litt catch up. mens jeg venta begynte jeg å lese i denne fine boka av sarah winman og drakk en chailatte. jeg elsker chai, det er som å drikke jul!

så kom hun endelig og jeg fikk spist due for første gang. overraskende godt og mørt. etter å ha sett masterchef er både jeg og luke besatt av å spise fancy ting som due og rådyr. rådyr burger er forresten noe dere alle bør prøve. yum yum, gimme some!

bella spiste tapas platter med himmelske potetbiter og utenomjordisk chorizo. olivenene var heller ikke så verst. smaker ikke like mye som gjørme som jeg trodde. positivt overrasket. 

2 comments:

Tone said...

rå-dyr burger hehehe...
it was due for some due

sånn. ferdig.

Jeg hadde ett stort og ett lite lår forresten, coolio.

bare karina said...

ja, jeg tenkte å ta den spøken selv fordi rådyr er faktisk rådyrt her til lands. men jeg droppa det. kulturelle forskjeller and what not. men duespøken din derimot, den satt jeg pris på! og ja, det hadde du gitt. morsomme speil er tingen