Thursday 18 October 2012

Dag 2: Dine tre yndlingssanger for tiden


Har hørt mye på "gammel" musikk helt siden jeg kom tilbake til England, takket være gubbens geniale spilleliste på spotify. Og en favorittene på den lista er Otis Redding med Try a Little Tenderness. Men jeg er likevel også veldig glad i denne, der Try a Little Tenderness er sampla. Fordi alle mine favorittdeler av sangen repeteres gjennom hele sangen. Elsker det. Og Aziz Ansari er med i videoen. Så lenge Aziz Ansari er med på noe kan man ikke unngå å ikke like det.



Jeg oppdaga Tame Impala for ikke så lenge siden. Jeg er veldig dårlig på å oppdage ny musikk, noe som irriterer meg. Men veldig glad for at jeg oppdaga Tame Impala og jeg har hørt mye på de den siste tiden. Og denne sangen er fantastisk.



Ikke tro at dette er kødd, jeg elsker denne sangen og har tatt meg i å synge den på vei til campus. Jeg hørte denne versjonen først og selv om jeg likte Slipknots Psychosocial, så må jeg si at denne mashupen med Justin Bieber er SÅ KUL! Og jeg har gode minner knyttet til denne sangen. Noe som er viktig!

2 comments:

Marthe said...

Faen så syka ut jeg blir av Slipknot!

bare karina said...

Haha, ser den.