Monday, 28 November 2011

uea gjennom htc

idag kom fløyelstightsene mine fra nastygal. tærne mine ser merkelige ut på dette bildet, but not a single fuck was given that day.

på torsdagkveld da jeg og bella kom inn i sentrum stod det femten mennesker med kamerastativ og feite linser og tok bildet av dette treet. hm...

på torsdag dro vi som sagt inn til byen og målet var frank's bar. koseligste puben/baren (dunno, don't care) i norwich. neida, det er ikke sant. jeg har ikke vært på halvparten av de enda (de koseligste that is, det er ca. 500 barer og puber her og jeg har ingen ambisjon om å besøke alle), men uansett den er liten og intim og veldig koselig. dette er mulled wine, forresten. litt krydret og litt ekstra varm ellernoe, og veldig veldig godt. se koppen da! TONE, DON'T YOU JUST WANNA DIE? hæhæ.


her om dagen posta jeg julekort. veldig fine julekort om jeg så skal si det selv.

to kinder bueno for 1 pund? det sier jeg aldri nei til. vet ikke helt hvorfor dette bildet fikk bli med i dette innlegget, men ja.

BEHOLD the dinner of awesomeness. dette er det beste jeg lager til middag. fordi det er det nærmeste jeg kommer til kinamat og la meg fortelle dere; jeg MÅ ha kinamat snart. da i form av hong kong garden og ikke noe annet. WEEE.

en søndag for et par uker siden var det veldig tåkete rundt hele campus. jeg elsker tåke.

haha, oh lord. for et par uker siden dro vi ut på en tirsdag fordi på tirsdager har de alltid temakvelder @ the lcr. denne tirsdagen var ikke dette tilfelle. de spilte de 50 "beste" studentsangene gjennom tidene ellerno. da vi kom som var rundt... 10 - 11 var det nada folk der. FAIL. så vi tok et par pils og før vi visste ordet av det var dansegulvet tjokkfullt av crazy party pips.

måsene her er kanskje mikroskopiske i forhold til de jeg er vant med hjemme, men fysøren for noen lyder de lager. alle fuglene her høres ut som om de går på dop eller har sex eller krangler eller gjør noe annet sykt til alle døgnets tider!


en annen middag. bare fordi... denne også var sabla god.

3 comments:

Marthe said...

sykt random, men fikk veldig lyst på chips akkurat nå!

Tone said...

ÅÅååh <3 uglefeber!

Silli said...

du er digg! gleder meg til du kommer hjem til jul <3