Tuesday, 8 November 2011

parks & recreation-drikkelek, kjøkkenklining og vaffellukt

denne helga har vært å så fin. på lørdag var det som kjent bonfire night. også kjent som 5.november. også kjent som guy fawkes night. remember remember the fifth of november the gunpowder treason and plot. nei? ringer ingen bjelle? vel, unnskyld meg for at du ikke er britisk. uansett, britene er gira på fyrverkeri, så det smalt ganske godt hele helga. noe som var relativt koselig. helt i begynnelsen trodde jeg det var noen som took a massive piss i etasjen over. men nei, det var bare fyrverkeri. kvelden begynte med parks and recreation-drikkelek, med finfint selskap, fortsatte til vors på kjøkkenet og senere på husfest i university village.

dette er adam. han er min flatmate. han skal også spare til bart i hele november og regner ikke med å få seg noe hele denne måneden. det er ikke veldig rart. bart er motbydelig.

luke og issy. issy studerer det samme som meg og jeg mistenker henne for å være dverg. men hun er ubersøt.

grace var der også. og lucy, som bor i huset vi var i.dette er jessica. hun tilbringer hele sin eksistens med å spre glede. hun er bare helt fantastisk. og hun bor i huset ja.

har smilt masse denne helga. og hatt massive latteranfall.

dette er imogen. hun bor også i huset.


og sånn tilbragte jeg resten av helga. dere vet. kliss og sånn.

3 comments:

Johanne said...

Elskar deg! Eller som de seier der borte: I love you!

Ps: du er vakker.

bare karina said...

elsker deg!

<3

Ida said...

åååh <3