Sunday, 9 December 2012

liste

hva har du på deg?
verdens mest behagelige bukser som jeg kjøpte denne uka. loungebukser heter de. åh, skal bo i de framover. og en grå jerseygenser med svarte ermer. sånn type baseballgenser. luke er kjempemisunnelig og har lyst på en han også.

hvordan har du det?
jeg har det jævlig bra egentlig. jeg er så forelska om dagen at jeg snart sprekker det er ei uke til jeg skal hjem, johanne kommer på mandag og endelig føler jeg at jeg har kontroll på skolearbeidet mitt.

hva ønsker du akkurat nå? 
jeg ønsker å være ferdig med alt av skolearbeid sånn at jeg kan bruke resten av tida på kos og fine ting. jeg ønsker meg hjemreise og jul og fine venner og stor seng.hva har du spist idag?
to mandariner og tre pepperkaker. vi skal spise due ikveld!

hva skal du gjøre imorgen?
imorgen skal jeg dra på skolen og gjøre ferdig stussinga på en av oppgavene mine, skrive mer på 1800-talls essayet mitt, vaske håret og så på rancid-konsert med luke!

Og på søndag?
det aner jeg ikke. sikkert bare pakke, kanskje skrive mer på essay hvis jeg trenger å gjøre det. aner ikke. søndag om en uke er uvisst per dags dato.hvem savner du?
jeg lengter sånn etter alle vennene mine hjemme i kristiansund. jeg føler at i sommer så ble ting skikkelig bra og jeg har savna de alle så sårt dette halvåret. jeg savner tone og emilie og julie. johanne kommer om to dager! juhei! jeg savner mamma og pappa, masse.

seneste kjøp?
en paraply og MASSE julekort.

hva lo du senest til?
jeg aner ikke. sikkert noe på nettet.

hva gråt du senest til?
jeg og luke så home alone 2 for 1 desember og når kevin og moren blir gjenforent ble jeg ekstra følsom. det var sånn et fint øyeblikk.

hvem sov du senest med?
kjæresten min

hva leser du nå?
jeg leser litteraturkritikk. bare masse research og kjedelige greier. men egentlig så leser jeg the haunting of hill house av shirley jackson og cosmicomics av italo calvino. den første er den første "skumle" ordentlige boka jeg har lest. jeg er bare halvveis og det har nettopp begynt å bli spennende. jeg sitter med frysninger ganske så ofte når jeg leser den fordi hun er så flink til å ta vare på spenningen og ting føles generelt creepy. cosmicomics er en samling av noveller. det er min type litteratur. universet og slikt. åh, jeg elsker det. en mann som skjønner meg føler jeg. den er skikkelig bra og jeg gleder meg sånn til å lese mer!siste filmen du så?
home alone 2. tror jeg. vi ser ikke så mye film. mest serier egentlig. for tiden er vi hekta på californication.

hvilke banneord bruker du mest?
faen og shit.

hvem var den siste personen som ringte deg?
luke.

har du datet noen av en annen religion?
hvilken religion? tror ikke det.

tre siste sms?
"hey i saw your message but i forgot to answer, need to answer before i forget! should we discuss the pieces online tomorrow or something? are you going to send yours to jake?"
"you're amazing! xxx."
"jg har leo tolstoj m anna karenina 1+2 på norsk:)"hva stod det i din siste sms?
"haha, i'm so glad we're friends"

hva var favorittfaget på videregående?
er egentlig ikke sikker. hadde det ikke vært for læreren ville det sikkert vært norsk. engelsk må jo komme på lista. sosiologi var ganske ok. medier og informasjonskunnskap også.

hva er favorittfrukten din?
druer, grønne epler, mandarin, vannmelon.

2 comments:

julie_puz91 said...

<3 oh, I love you so

Tone said...

Savner deg og. Hver dag. <3