Thursday, 5 December 2013

julegavetips: internett

jeg skal som sagt bare kjøpe gaver på internett i år. jeg vet ikke om dere vet det, men mengder er på min topp 10-liste over ting jeg ikke kan fordra og når julesesongen nærmer seg orker jeg aldri å dra på byen. for mye stress. for mye mas. og her i england er det en milliard ganger verre fordi det bor så masse folk her! for hver nordmann eksisterer det sikkert 500 briter. og nå overdriver jeg ikke engang. det er en ting jeg misliker med å bo her. det er altfor masse mennesker. men nok om det! jeg tenkte jeg skulle tipse dere om de sidene jeg kommer til å besøke i år for å fullføre julehandelen min.

antropologie: denne butikken er kjempesøt og selger utrolige mye flott. alt fra klær, sko, accessories til ting til hjemmet. perfekt når man skal se på julegaver! noen av tingene deres er kanskje litt dyre, men da passer det ekstra bra til å finne den ene awesome tingen du vil gi til mora di eller venninna di.

urbanoutfitters: klærne deres er kanskje ikke noe helt for meg, men de har utrolig mye flott når det kommer til hjemmet og de selger fantastiske julekort!asos: ikke til å slippe unna. sjekk ut herreavdelingen for noe til kjæresten, pappa eller bruttern. sjekk kjoleutvalget for en ekstra gave til deg selv.

notonthehighstreet: denne butikken oppdaga jeg da jeg og luke satt på tuben for noen uker siden. i england er det utrolig mange kjedebutikker og selv om de kan være kjekke for å finne de basis tingene du trenger (har et pledd fra primark, faktisk), så vil man jo helst ha noe som ikke alle andre har. eller hva? denne siden er perfekt for det. tar du deg tid på denne siden kan du finne utrolig masse kult, ting du kanskje ikke trodde du trengte.

etsy: denne plassen er en gullgruve. ifjor kjøpte jeg et par ting herifra. føles så spesielt å gi noe som er håndlaget, synes jeg. og å gi smykker er noe av det mest personlige som finnes. her kan du finne den perfekte gaven til kjæresten, mamman din eller venninna di. og de kommer til å sette sånn pris på det. bare søk på hva som helst egentlig; personlige ringer, smartphone case, hodepynt, soveromspynt. den type ting.
noen gode etsy-butikker: ladybird likes
paperface studio
strangely yoursamazon: hvis du er sånn som meg og liker å gi bort bøker til folk til jul er amazon din beste venn. vær sikker på å sjekke ut de brukte bøkene. som oftest kan du finne splitter nye bøker for halvparten av prisen. hvis du har tenkt å kjøpe videospill, sjekk for guds skyld amazon. ved begynnelsen av skoleåret bestilte jeg og luke sikkert 10 spill som endte opp med å koste 300 kr! og alle spillene var som nye.

bathandunwind: jeg brukte denne siden mer før, da jeg var besatt av hårprodukter. nå tar jeg det mer medro, men disse er uansett mye billigere enn sin norske variant. 250 kr for en liter redken? jatakk. de har også søte gavepakker. + bareminerals. kjøper det fortsatt her! du kan også tjene deg opp poeng og få rabatter senere.
(andre beautysider: feelunique. disse har masse billig og de har som regel alt.
andotherstories: har aldri brukt denne siden, men jeg liker deres rene estetikk. dessuten selger de alt av klær, sko, bager osv, så verdt en titt!)


men bestill i god tid! ingenting er kjipere enn en pakke som ikke kommer fram i tide fordi det norske postvesenet har bestemt seg for å være en bitch.

No comments: