Friday, 1 June 2012

Glossybox: May (Anniversary) Edition

Woho, en ny Glossybox i posten. Og denne gangen var det en jubileumsboks. Så hyggelig.Apivita Express Beauty Masks. The Apivita express beauty masks exclude synthetic ingredients and replaces water with green tea infusion to enhance the antioxidant action. 
Jeg føler at ansiktsmaske er det ultimate jentesymbolet. Ihvertfall tenåringsjenter. Det hører liksom til ved jentekvelder, i presanger og generelt når man bare vil gi seg selv litt ekstra kjærlighet. Jeg vet ikke hva godt de ansiktsmaskene vi kjøpte oss da vi var 14 gjorde for huden, men denne skal nok visstnok gi fuktighet. Er ikke helt keen på lukta, og jeg skjønner ikke helt poenget med å kjøpe disse "pakkene" som man bare kan bruke en gang. Vil heller ha en flaske som varer lenger og som man får mer valuta av pengene ut av. Men men. Det er vanskelig å si om den funka, ettersom jeg bare har brukt den en gang. Men kommer nok ikke til å satse på dette produktet i framtiden. 


Lolita Lempicka Eau de Parfum & Si Lolita. Discover Lolita Lempicka's feminine world where Parisian chic meets fantasy fairy tale to create the perfect fragrance. 
Parfyme igjen? Bah. Likte Lolita Lempicka best av de to. Men jeg har som sagt min parfyme jeg sverger til og såvidt jeg vet kommer den ikke til å gå tom med det første. 


Eldora False Eyelashes. Eldora is about beautiful, quality and value-priced lashes for any occasion. 
Jeg har kanskje brukt falske øyenvipper én gang i hele mitt liv. Når det er sagt, derimot, så gleder jeg meg til å prøve denne. På pakken står det at det går an å bruke den flere ganger, men jeg kjenner meg selv så godt at hvis jeg tar meg selv i å "prøve" de så vil det nok være umulig å bruke de en gang til. Luke trodde jeg kom til å se ut som en drag queen, så jeg får nok vente til en anledning byr seg hjemme. 

Osmo Berber Oil Hair Treatment. A luxurious revolutionary treatment for all hair types, providing transformational results. 
Denne kunne ikke kommet på et mer beleilig tidspunkt. Jeg har lenge vurdert om jeg skulle bytte ut min Morrocan Oil med en annen hårolje. Jeg er ikke nødvendigvis misfornøyd med Morrocan Oil, jeg er bare veldig i tvil om den er noe bra for håret. Leste et sted at den pakker inn håret i silikon, noe som gjør at håret føles silkemykt, men egentlig så er det bare tull. Denne håroljen lukter også så mye bedre enn Morrocan Oil og så langt er jeg veldig fornøyd med denne. Skulle ønske flasken var litt større. 

Noble Isle Summer Rising Bath & Shower Gel. An immaculate fragrance evoking the beginnings of summer. Noble isle is a new British bath & body brand inspired by the natural and cultural riches of the British Isles. 
Dusjsåpe, igjen? Denne gangen derimot er jeg veldig veldig fornøyd. Jeg elsker duften av denne og har blitt avhengig. Jeg vet ikke om det er placeboeffekt eller om den faktisk funker, men huden min føles mye mykere. Er det bare meg eller har britene blitt veldig patriotiske nå som OL nærmer seg?

1 comment:

ida said...

jeg savner deg da