Monday, 30 April 2012

Glossybox: April Edition

Fikk min Glossybox i posten for noen dager siden og denne gangen tenkte jeg at jeg skulle "annmelde" produktene som kom med denne gangen. Jeg vet ikke helt hvordan Glossybox funker sånn på en global basis. Finnes det i det hele tatt i Norge? Er det noen av dere som er medlem av Glossybox? Noe å tenke på da jeg skal hjem til sommeren... Uansett.

Denne gangen var det fokus på organiske produkter uten parabener og sulfater og alt annet dritt man finner i kosmetiske produkter idag. Noe jeg synes er kjempebra! Har lekt med tanken om å prøve en sulfat og paraben-fri sjampo og balsam en stund, men har enda ikke klart og tatt det siste steget. Jeg er redd for at de ikke kommer til å være godt for håret mitt. Hvis noen kan være snille å sende meg et par prøver, tester jeg det gjerne ut. (neida). Joda. 

Ayuuri Natural Body Wash. The Ayuuri Natural skincare range is based on fruit, plant and flower extracts that have long been used in India to enhance skin's natural beauty. Parabenfri. 
Denne høres så fantastisk ut på papir. Jeg ble kjempeglad da jeg åpnet pakken og fikk øye på denne 200ml flasken med dusjsåpe. Min er snart tom og dette sparer meg derfor for en tur til byen. That being said, jeg prøvde denne med en gang jeg fikk den og var ikke overbevist. Kokosnøttlukten er altfor sterk og det er også et hint av såpe, type lano et sted der også. Flott at den er uten parabener og den gjør sikkert underverker for huden min, men jeg nekter å smøre inn kroppen min med noe jeg ikke liker lukten av, organisk eller ikke. 

Kai Perfume Oil. Our intoxicating signature perfume oil fragranced with Kai's light, intoxicating blend of gardenia wrapped in white exotics. 
Denne lukter helt greit men er nok ikke noe jeg ville noen gang kjøpt meg om jeg skulle ha en ny parfyme. Samtidig som det er fint å prøve ut nye dufter, så er det ikke helt meg. Jeg har en tendens til å kjøpe en stor parfymeflaske jeg elsker duften av på taxfree'n, og så bruke den helt til den går ut. Noe som gjør at jeg føler meg litt snurt er at jeg fikk parfyme i forrige boks også. Hvor er de fantastiske hårproduktene jeg ble lovet? Derimot, en "full" flaske på hele 3,60 ml koster hele £41! Jeg vet ikke hvor mye som er oppi den lille flaska jeg fikk i posten, men noe sier meg at jeg har fått pengene mine "tilbake". 

Caudalie Vinosource SOS Thirst- Quenching Serum. This newly-launced ultra-concentrated serum is extremely natural and plant- based, ensuring your skin never lacks moisture. Paraben- og sulfatfri. For det første, hva er serum? Er det ikke fuktighestkremen som skal gi fuktighet? Denne skal man visst smøre på før man tar på fuktighestkrem. Jeg liker å tro at jeg holder huden min fuktig nok ved hjelp av min mirakelkrem fra Kiehls. Når det er sagt, jeg er fortsatt fornøyd med denne. Den lukter godt. Det er vel enda for tidlig å si om den har funka enda. Men kommer nok ikke til å kjøpe den store versjonen av denne. Fuktighetskremen min er veldig drøy i bruk og har kanskje brukt 1/5 på tre måneder. 

Figs & Rouge Lip Balm. 100% Natural & 100% Organic Multipurpose balm. Excellent for soothing & nautrally hydrating dry lips & skin. 
Jeg bruker ikke lip balm og når jeg prøvde denne på leppene mine var det som jeg hadde svelga såpe og roser og det som verre var. Ikke imponert over denne. Skuffa.

Inka Cosmetics Certified Organic Eyeliner. A rich and creamy consistency unparalleled in the world of natural liners. 
Ser dere hva som står på den boksen? Peacock Blue. Hva i helvete skal jeg med en blå eyeliner? Alt jeg har å si. 

Er ikke helt fornøyd med boksen denne gang. Selv om det er organisk er det ikke derimot sagt at det er et produkt som kommer til å slå an. 

3 comments:

Anonymous said...

Er det mulig å få glossybox sendt til Norge?

bare karina said...

Dessverre. Har lest inne på nettsidene deres at de bare sender i UK og Irland for øyeblikket!

Anonymous said...

Jeg kunne gjerne tenkt meg blå mascara, det er fint :)