Tuesday, 27 October 2015

tirsdagsliste

Stjal denne lista fra hjartesmil

kva har du på deg?
En grå topp og grått undertøy. Høres kanskje kjedelig ut, men jeg kom hjem fra jobb for én time siden, og når du går rundt i uniform i 12 timer er det en egen luksus å få ta på seg egne klær. Som er komfortable. Har ikke på meg bh engang, hah! Så det får være så grått det bare vil. Skal slenge på meg slåbrokken snart da, og den er marineblå, så litt farge har vi. Ikke at jeg bruker mye farge uansett, denne høsten har svart virkelig vært alt som gjelder. 

korleis har du det?
Jeg er kjempesliten, har veldig vondt i føttene og ryggen, men er også sykt glad for nå har jeg fri helt fram til mandag. Og resten av uka kommer til å bli strålende, har jeg bestemt. 

kva ønskar du akkurat no?
Ønsker at Luke blir ferdig med nattevaktene sine sånn at vi kan begynne på moroa vi har planlagt denne uka. Men ikke stort mer, er så fornøyd med livet akkurat nå. 

kva har du ete idag?
To skiver toast, sausage & mash med brokkoli og doritos. Variert kosthold ftw.

kva skal du gjere imorgon?
Ta oppvasken, sette på ei maskin eller to med klær, dra på butikken, ta en lang dusj og lage noe digg til middag. Og forhåpentligvis se et par filmer/serier. 

og på søndag?
På søndag er plana å være så fyllesyk at jeg sier "jeg skal aldri drikke mer", fulgt av uendelig med kos og forhåpentligvis en takeaway og masse hjernedød film. 

kven saknar du?
Akkurat nå savner jeg Luke, fordi jeg har ikke sett han siden igår formiddag og får ikke sett han før imorgen tidlig! Og vi har ikke vært fra hverandre så lenge siden... husker ikke engang. Lenge siden. 

seinaste kjøp?
Dro på butikken på mandag og innkjøpene var som følger: 
- Simple sminkefjerner wipes
- Vaskemaskinkapsuler
- To poser doritos
- Kjøttdeig
- Harlequin squash
- Søtpotet
- Paprika
- Squash (Courgette heter det her i England)
- Dr Pepper
- Cola
- Relentless (energidrikk)

kva lo du sist av?
Flira masse på jobb idag. Jeg var b.la ansvarlig for aktivitetene for beboerne, og vi hadde ABC-leken. Typ, kategorien er land, si et land som begynner på A, B, C osv. Det var gøy. Fikk høre ca. hvert femte minutt at jeg var "a clever girl". Jeg lærte også en av beboerne å si "ha det bra". Og det var så søtt at jeg døde litt inni meg. Og flira, masse!

kva grein du sist av?
Jeg så Suffragettes på kino her om dagen, og der var det en veldig trist scene med en sønn og en mor. Snufsa litt av den. 

kven sov du sist med?
Luke, seff.

kva les du akkurat no?
Jeg leser Deadhouse Gates av Steven Erikson. Har begynt å lese The Malazan Book of the Fallen-serien på nytt og jeg er så langt på bok nr. 2. 

kva film såg du sist?
Jeg så The Lazarus Project, en skrekkfilm jeg så helt alene igår kveld, sikkert fordi jeg er sadistisk ellerno. Jeg har aldri store forhåpninger til skrekkfilmer, fordi det skal mye til å lage en bra skrekkfilm in this day and age, men filmen hadde jo MANGE bra skuespillere som Olivia Wilde, Evan Peters og Donald Glover (OK, han er egentlig bare bra i Community, men shit la gå), så jeg valgte å se den likevel. Den var faktisk ganske bra til det var gått halvveis, da den egentlig bare ble ganske teit. 

kven var den siste som ringte deg?
Luke.

tre siste meldingar du fekk?
- mamma som forteller meg at jeg kan bestille flybillett, fordi hun har overført penger til lille bortskjemte meg.
- fra Luke, som lurer på når jeg får fri til jul.
- Monday is good for me x, planlegging med ei venninne. 

kva stod det i smsen du sist sendte?
Du er nå den beste mora du hjerte hjerte skal aldri be om noe igjen. Tusen tusen takk!!! kysseemoji rødmeemoji

kven skrev til deg på facebookchatten sist?
Bruttern.

kvar vil du reisa no?
Herregud, overalt. Vil tilbake til Amsterdam og Barcelona. Vil reise på en billigferie og slikke sol og drikke øl i ei uke. Vil til USA på roadtrip. Vil til Skottland. Vil til Zansibar.

No comments: