Sunday, 2 February 2014

ukeslutt

bra ting som har skjedd denne uka:

- jeg fikk b på bacheloroppgaven min og er storfornøyd! kanskje jeg skal publisere litt av den her?

- jeg har verdens beste kjæreste. fikk høre i jula hvor klissete jeg har blitt av ca alle jeg møtte på, og det er rart å skulle tro at jeg kom til å bli en sånn person (hata jo alt som hadde med kjærlighet å gjøre før jeg ble sammen med luke), men det får nå bare være. han er min favorittperson på jorda.

- vi har nå endelig kommet like langt i supernatural. jeg begynte å se serien på folkehøgskole (åh, det var ei fin tid). jeg og luke begynte sammen å se på det for over 1 år siden, kanskje nærmere to. vi har nå uansett, sett rubbel og bit så season 9 bring it on!

- idag har jeg laga brownies. skulle egentlig lage de from scratch, men på butikken hadde de ikke kakaopulver! har du hørt!! så det fikk bli posebrownies istedet.

-ikveld er det super bowl. half-time show med bruno mars og red hot chili peppers. that famous duo. jeg skal lage baguett og smøre de med hvitløkssmør. vi skal også lage kjøttboller og jeg skal lage min berømte soppsaus!

- vi har sett så sykt mye bra filmer den siste tiden. vi måtte jo catche opp med alt oscarhysteriet, så vi så wolf of wall street og american hustle. vi begynte også å se her, men droppa det fordi den var ganske døll. har et ambivalent forhold til jaquin phoenix. men wolf of wall street var helt utrolig! digga den. american hustler, var sådær, men jeg fatter ikke at den er nominert til 10 oscar. ikke for beste film heller! vi så også jakten på nyresteinen, noe som var en uforglemmelig opplevelse. jeg har ikke sett den på kanskje over 15 år og luke har aldri sett den. han digga den og jeg digga den også. veldig mange replikker og spøker jeg hadde gått glipp av som unge, men som fungerte nå som jeg har blitt litt voksen. elsker når det skjer! viser bare at filmen passer for både unger og voksne. vi har også lyst å se dallas buyers club. har lest om den filmen så sykt lenge, så er nok neste på lista.*

- jeg leser noen kule bøker for tida. fortress of darkness av steven erikson som jeg skrøt av at jeg skulle lese jula 2012. det skjedde ikke, så jeg tar det opp nå, et år senere. jeg har også begynt på the blade itself av joe abercrombie. jeg har lenge klødd etter å lese noe bra fantasy, men har funnet det vanskelig å begynne på noe nytt nå som jeg har lest så mange fantasyserier fra før. komfortzonen har fått en komfortzone virker det som. jeg leser også j.k rowlings nye book, the cuckoo's calling. har ikke lest mye av den enda, men jeg er gira etter å fortsette. har ikke lest krim på veldig lenge! + at jeg er komfortabel med rowlings skrivestil.

*vil også karre meg til å se 12 years a slave, mest pga lupita nyong'o. hun er mitt nye idol. 

No comments: