Wednesday, 25 September 2013

hei

idag så jeg almost famous med luke for første gang. det var magisk. føles ut som en milestein i forholdet selv som det egentlig ikke burde være det, med tanke på at han elsker musikk og jeg elsker almost famous.

igår var en skikkelig bra og rar dag. jeg våkna klokka 08 og jeg og luke gikk til uni halv 10. vi spiste frokost sammen og hørte på radio omgitt av freshers som ikke visste bak fram på seg selv. jeg hadde mitt første seminar for semesteret og det var skikkelig skikkelig bra. jeg har egentlig bare to fag dette semesteret og seminaret igår var for det ene; nemlig the gothic. tror det kommer til å bli et fantastisk fag. ellers skal jeg skrive bacheloroppgave resten av uka. resten av dagen ble tilbragt på puben hvor vi møtte så utrolig mange kule folk. elsker sånne dager.

en av våre ambisjoner for dette året er å spille masse videospill og her om dagen bestilte vi kanskje ti spill på amazaon for sånn 300 kr og idag fikk vi fire av de. bioshock: infinite (ORD kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til dette. bioshock er noe av det mest originale jeg noen gang har sett innen poplulærkultur i mitt liv, når det kommer til litteratur, film og spill og det nye bioshock-spillet skal visst være enda bedre. ORD altså. jeg har de ikke), gears of war 3 (vi spilte gears of war for noen uker siden og det var ganske kult), dragon age: origins (dette spilte jeg jo for mange år siden da jeg fortsatt gikk på vgs, men det er jo så utrolig awesome og jeg har lyst å spille det en gang til hvor jeg tar meg skikkelig tid) og fallout 3 (vet egentlig ikke så mye om dette bortsett fra at det ser badass ut og at når det kommer til dystopi er jeg alltid game).

No comments: